Topcoat nails

 

Prijslijst

Behandeling

Prijs

Wat houdt het in?

Manicure + Rubber base + gellak

€35,00

Gellak en rubber base is een behandeling op de natuurlijke nagel, waarbij wij rubber base gebruiken om zo de gellak, twee tot vier weken te laten zitten. De gellak bestaat uit een kleur naar keuze.

Gel lak of rubber base verwijderen

€10,00

Wilt u geen gel lak of rubber base meer, dan zorgen wij dat we op een veilige manier de lak eraf halen. 

Manicure met sculpture gel + gellak

€42,50

Sculpture gel nagels worden geplaatst op een verlenging van de natuurlijke nagels.  Bovenop de sculpture gel  kan een mooie kleur gellak geplaatst worden. De gel blijft op de nagels zitten totdat je weer terugkomt voor het opvullen.

Opvullen sculpture gel

€40,00

Je kunt je sculpture gel nagels bijhouden door terug te komen wanneer je uitgroei hebt. Wij plaatsen dan opnieuw de Powergel op het uitgegroeide stuk en kunnen een nieuwe kleur er bovenop plaatsen.

Nail art per nagel

€1,00

Glitters, steentjes, stempels, je kunt het zo gek niet bedenken.

Reparatie van nagel na één week

€5,00 per nagel    

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kunt blijven vastzitten of je nagel hard stoten en dat kan er soms voor zorgen dat de nagel beschadigd raakt. Binnen één week na afspraak kunt je gratis bij ons terecht om dit te repareren. Is er al een week voorbij dan rekenen wij €5,00 per nagel.

Reparatie + opvullen

€5,00 per nagel

Komt u al voor het opvullen van de nagels en is er een nagel af vanwege stoten, vastzitten etc. Dan vragen wij een extra prijsje voor de materialen. Dit is minder dan dat u alleen voor repareren komt, omdat wij onze tijd ook nog inplannen.

Gellak of rubber base op teennagels

€35,00

Gellak of rubberbase op de teennagels en cosmetisch pedicure.

Gellak of rubber base op teennagels + verzorging

€37,50

Gellak of rubber base op de teennagels + verzorging van de voeten. Hierbij krijg je een voet scrub en masker met daarna een voeten crème. Overtollig eelt wordt verwijderd.

Hair tinsels

€2,50/per tinsel

Glinsterende dunne draadjes voor in je haar. Het geeft een prachtig effect als je haar beweegt.

Wimperlifting zonder verven

€32,50

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.

Wimperlifting met verven

€37,50

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar.


Laatste update 30-3-2023