Topcoat nails

 

Prijslijst

* vanaf 1 september 2021 gaan de prijzen bij sommige behandelingen met €2,50 omhoog, zodat het mogelijk blijft om met kwaliteitsproducten te blijven werken.


Behandeling

Prijs

Wat houdt het in?


Manicure

€10,00

Een manicure is een behandeling van de natuurlijke nagels/handen. Dit is een verzorgende en ontspannende behandeling.


Manicure + Gel lak  

€25,00

Gellak is een behandeling op de natuurlijke nagel, waarbij wij hechtingsproducten gebruiken om zo de gellak, twee tot vier weken te laten zitten. De gellak bestaat uit een kleur naar keuze.


Gel lak verwijderen

€10,00

Wilt u geen gel lak meer, dan zorgen wij dat we op een veilige manier de lak eraf halen. 


Manicure met Powergel + gellak

€35,00

Powergel nagels zijn een versteviging van de nagel. Dit kan geplaatst worden op de natuurlijk nagel zonder en met verlenging. Bovenop de Powergel kan een mooie kleur gellak geplaatst worden. De gel blijft op de nagels zitten totdat je weer terugkomt voor het opvullen.


Opvullen Powergel + gellak

€30,00

Je kunt je Powergel nagels bijhouden door terug te komen wanneer je uitgroei hebt. Wij plaatsen dan opnieuw de Powergel op het uitgegroeide stuk en kunnen een nieuwe kleur er bovenop plaatsen.


Rubber base zonder verlenging

€25,00

Heb je last van terugkerende scheuren in je nagels, blijft de gellak niet zitten of wil je dat de kleur nog langer blijft zitten dan is rubber base iets voor jou. Rubber base blijft net zolang zitten totdat je weer terugkomt in de salon. Bovenop de rubber base kun je een kleur kiezen naar keuze. Zonder verlenging betekend dit, dat we de rubber base plaatsen op de natuurlijke nagel.


Rubber base verwijderen

€5,00

Wilt u geen rubber base meer en wilt u het door ons later verwijderen. Dan doen wij dit op de juiste manier. Wij polijsten de nagels en zorgen ervoor dat u met gezonde nagels de deur uit loopt. 


Rubber base korte verlenging

€30,00

Deze mogelijkheid is nieuw. Vraag hiernaar in de Salon. 


Baby Boom

€37,50

Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagel. Deze nagel lijkt op een french manicure nagel, maar dan zonder scherpe witte rand. 


Nail art per nagel

€1,00

Glitters, steentjes, stempels, je kunt het zo gek niet bedenken.


Reparatie van nagel na één week

€4,50  per nagel    

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kunt blijven vastzitten of je nagel hard stoten en dat kan er soms voor zorgen dat de nagel beschadigd raakt. Binnen één week na afspraak kunt je gratis bij ons terecht om dit te repareren. Is er al een week voorbij dan rekenen wij €4,50 per nagel.


Reparatie + opvullen

€2,50 per nagel

Komt u al voor het opvullen van de nagels en is er een nagel af vanwege stoten, vastzitten etc. Dan vragen wij een extra prijsje voor de materialen. Dit is minder dan dat u alleen voor repareren komt, omdat wij onze tijd ook nog inplannen. 


Gellak op teennagels

€20,00

Gellak op de teennagels en cosmetisch pedicure


Gellak op teennagels + verzorging

€25,00

Gellak op de teennagels + verzorging van de voeten. Hierbij krijg je een voet scrub en een heerlijk warm badje met achter een voeten crème. Overtollig eelt wordt verwijderd. 


Hair tinsels

€1,00/per tinsel

Glinsterende dunne draadjes voor in je haar. Het geeft een prachtig effect als je haar beweegt.