Topcoat nails

 

Wie zijn wij? 

Cindy

Cindy

Hallo ik ben Cindy, 44 jaar. Ik heb lang met heel veel plezier in de zorg gewerkt, maar het werd tijd voor iets anders. Ik houd enorm van creatief bezig zijn en vroeg mij af wat ik hiermee wilde gaan doen. Zo zat ik met mijn dochter te kletsen en kwamen we tot ons kleine knusse en super gezellige bedrijfje. We hebben ons diploma op zak en kunnen nu echt starten. Ook combineren we de nagelsalon met het verkopen van allerlei leuke home deco producten en gemaakte kransen. Hoe leuk is het dan als je nagels komt doen en iets leuks voor jezelf of voor een ander kunt meenemen. Wij hopen op jullie komst wat garant staat voor een heerlijk momentje voor jezelf.

Qwen

Qwen

Hallo allemaal, mijn naam is Qwen en ik ben 19 jaar. Ik doe de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Naast deze opleiding wilde ik graag iets doen waar ik vanaf jongs af aan al plezier in heb. Het begon met een hele bak vol nagellak van de Kruidvat en eindigde met een nagelsalon aan huis. Hoe gaaf is het ook dat ik dit mag doen samen met mijn moeder. Ik hoop dat jullie bij mij in de salon echt even een ontspan momentje hebben. Ik vind het heel erg gezellig om met jullie een praatje te maken en ondertussen mooie nagels te zetten.BTW nr.: NL001715686B38

KVK nr.: 61654272